DE PREMIERE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1041 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Premiere. Meer weten? Ontdek meer

21 jul 2024 om 20:14 Bezorging duurde veel te lang
21 jul 2024 om 11:00 Lekker, voldoende vlees
18 jul 2024 om 17:22 In verhouding veel te duur voor wat je krijgt.
9 jul 2024 om 21:49 Snel, super warm en ook nog enorm lekker. Aanrader!!
9 jul 2024 om 14:31 Op maandag bestelling geplaatst voor kip saté menu, bezorgtijd 60 minuten. Persoonlijk vind ik 60 min. te lang, maar dat is tegenwoordig bij alle aanbieders gelijk, dus vandaar toch mijn hoge score. Het eten was het wachten waard, heerlijk! Aanrader!
7 jul 2024 om 20:25 Kreeg vriendelijk telefoontje dat levertij iets later zou worden, maarbgeen probleem spare ribs waren weer heerlijk, grote bottenveel vlees , daar gaat het toch om, vlees om weg te zuigen
6 jul 2024 om 20:02 Spareribs waren lekker, bijbestelde salade (€3,=) was erg klein bakje.
5 jul 2024 om 20:58 Krieltjes en patat hadden geen zout. Varkenshaasjes waren prima. Toch heb ik wel lekkerder gegeten bij De Première. Het was nu prima, maar ook niet meer dan dat. We hebben de bestelling opgehaald. Het stond op tijd klaar.
3 jul 2024 om 18:46 Lekker zachte spareribs.
2 jul 2024 om 21:42 Ribs waren goed. Het bestelde stokbrood met De ribs waren lekker. Het bestelde stokbrood mét kruidenboter was een pistoletje! zonder kruidenboter. Na belletje: tja voor €2,00 kan je geen stokbrood verwachten. Zet dan niet "stokbrood" op de kaart.
30 jun 2024 om 19:30 Ik heb maar 1 woord voor de ribs,( verrukkelijk!!, hoefde niet te kluiven, zzoog het malse vlees zo van het bot, heerlijk!
28 jun 2024 om 18:53 Prima!!!goede ribs.